Škornji Light boot Laces O4

74,20 brez DDV

SKU N/A Kat.

Light boot Laces O4 Sievi škornji brez zaščitne kapice

Škornji so narejeni iz poliuretana. So lahki in trpežnejši od večine gumijastih škornjev. Poliuretan je prav tako odporen proti vodi, olju in številnim kemikalijami.

Sievi škornji so brezšivni, kar zmanjšuje drgnjenje in odrgnine. So širokega kroja, kar je značilno za obutev Sievi. Opremljeni so s prilagodljivim podplatom FlexStep

in rebrastim podplatom, ki zmanjšuje tveganje zdrsa. Imajo odlične toplotnoizolativne lastnosti, vrhnji del pa je mogoče skrajšati.

Material podloge je izbran tako, da se škornji hitro posušijo, če se njihova notranjost zmoči.

Standard: EN ISO 20347: O4 SRC FO

Material: Poliuretan

Material podplata: dvojna gostota PU/PU

 

 

Kaj pomeni zaščita O4?

Oznaka “O4” pomeni, da škornji izpolnjujejo naslednje zahteve:

  1. Absorpcija energije v petnem delu: Škornji morajo absorbirati energijo v petnem delu za zagotavljanje dodatnega udobja med hojo.
  2. Antistatične lastnosti: Škornji morajo imeti antistatične lastnosti, kar zmanjšuje možnost elektrostatičnega nabiranja.
  3. Vpijanje vode in prepustnost vodne pare: Škornji morajo biti odporni na vodo in imeti določeno stopnjo prepustnosti vodne pare.
  4. Podplat z olje in gorivom odpornostjo: Podplat škornjev mora biti odporen na olja in goriva.

Dobrodošli. Uporabljamo piškotke za boljšo izkušnjo na strani. S klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji poslovanja in uporabo piškotkov. Več o tem si lahko preberete tukaj