Škornji Light boot White S4

69,40 brez DDV

SKU N/A Kat. ,

Light boot White Sievi škornji z jekleno zaščitno kapico

Škornji del kolekcije Sievi WhiteLine za dela, ki zahtevajo visoko raven higiene. Škornji so narejeni iz poliuretana.

So lahki in trpežnejši od večine gumijastih škornjev. Poliuretan je prav tako odporen proti vodi, olju in številnim kemikalijami.

Sievi škornji so brezšivni, kar zmanjšuje drgnjenje in odrgnine. So širokega kroja, kar je značilno za obutev Sievi. Opremljeni so s prilagodljivim podplatom FlexStep

in rebrastim podplatom, ki zmanjšuje tveganje zdrsa. Imajo odlične toplotnoizolativne lastnosti, vrhnji del pa je mogoče skrajšati.

Material podloge je izbran tako, da se škornji hitro posušijo, če se njihova notranjost zmoči.

Standard: EN ISO 20345:S4 SRC

Zaščitna kapica: jeklena

Material: Poliuretan

Material podplata: dvojna gostota PU/PU

 

 

Kaj pomeni zaščita S4?

Oznaka “S4” na delovnih škornjih pomeni, da izpolnjujejo naslednje zahteve:

  1. Zaščita pred udarci: Škornji morajo imeti zaščitno kapico, ki ščiti pred udarci z energijo najmanj 200 J in stiskanjem s silo najmanj 15 kN.
  2. Vodoodpornost: Škornji morajo biti vodoodporni. To pomeni, da zagotavljajo zaščito pred vodo in so primerni za delo v vlažnih pogojih.
  3. Antistatične lastnosti: Škornji morajo imeti antistatične lastnosti, kar zmanjšuje možnost elektrostatičnega nabiranja.
  4. Absorpcija energije v petnem delu: Škornji morajo absorbirati energijo v petnem delu, kar zagotavlja dodatno udobje pri hoji.

 

Dobrodošli. Uporabljamo piškotke za boljšo izkušnjo na strani. S klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji poslovanja in uporabo piškotkov. Več o tem si lahko preberete tukaj