SieviAir R1 – S1 lahka delovna poletna obutev

135,70 brez DDV

SieviAir R1 – S1 lahka delovna obutev

Lahka delovna obutev SieviAir R1 z ISO oznako S1 so namenjeni za nezahtevne delovne pogoje. Primerni so predvsem za uporabo v suhem okolju (notranji prostori) s primerno temperaturo okolja (18-25°C). Edinstven sistem prezračevanja SieviAir ® poskrbi, da so vaša stopala ostanejo hladna in suha, kar vam omogoča, da dlje časa ostanete na nogah.

Različne patentirane tehnologije, ki so značilne za vse naše modele, omogočajo dolgotrajno udobje in prezračenost stopala.

Čevelj ima zgornjo plast iz mikrovkalen, ki je zračen in trpežen material, dokler udobje zagotavljata oblazinjen jezik in podplat s petnim vložkom FlexEnergy®. Patentirana tehnologija FlexEnergy® uporabniku vrne do 55% energije pri vsakem koraku. Podplat je iz enojnega PU in nima zaščite proti prebodu.

Aluminijasta kapica ščiti vaše prste pred morebitnimi poškodbami od zgoraj. Osnovni model ima pritrajvanje izpeljano s pomočjo “ježka”, dokler obstaja takšen model SieviAir R2 Roller, ki za pritrjevanje čevlja uporablja patentiran BOA® sistem.

Komu je namenjen model SieviAir R1

 1. Delavcem na varnostno nezahtevnih delovnih mestih, ki dnevno prehodijo veliko številko korakov in cenijo udobje ter zračnost.
 2. Delavcem v suhem delovnem okolju, ki nimajo stika z visoko stopnjo vlage in visokimi nihanji temperature.
 3. Idealni so večinoma pisarniško delo, skladišča z lahkimi predmeti, zdravstvene ustanove, kjer nimate direktnega stika z biološkim materialom.

Glavne značilnosti SieviAir R1

 • oznaka S1 po ISO 20345,
 • podplat iz enojnega PU,
 • aluminijasta kapica,
 • ježek zapiranje,
 • SieviAir® tehnologija za optimalno mikroklimo v čevlju,
 • FlexEnergy® vam pri vsakem koraku energijo 1/2 koraka,
 • 3D-Dry® odvaja vlago iz obutve skozi vse plasti čevlja,
 • Sievi ESD je tehnologija odvajanja statične elektrike preko podplata,
 • odpornost proti olju in drugim kemikalijam.

Povzetek

Lahka delovna obutev za vsakodnevne napore na nezahtevnih delovnih mestih, ki potrebujejo osnovno oz. S1 zaščito. Unisex model, ki je na voljo tudi v manjših številkah (od 34 naprej).

Dobrodošli. Uporabljamo piškotke za boljšo izkušnjo na strani. S klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji poslovanja in uporabo piškotkov. Več o tem si lahko preberete tukaj