Sievi Spider Roller+ S3 HRO – nizki delovni čevlji tudi z XL kopitom

161,00163,70 brez DDV

SKU 15 Kat. ,

Sievi Spider Roller+ S3 HRO – nizki delovni čevlji tudi z XL kopitom

Delovni čevlji Sievi Spider Roller+ S3 HRO vam zaradi revolucionarnega podplata Sievi TractionPro® v kombinaciji z dodatnimi tehnologijami kot sta FlexEnergy® in FlexStep® prinašajo maksimalno varno oporo. Podplat je izdelan iz edinstvene lepljive gume. Tehnologijo prilegajoče se plasti FlexStep® skrbi za neprekosljivo prožnost na različnih površinah, zagotavlja vrhunski oprijem in oprijem, tudi ko se razmere nenadno spremenijo. Ko je zanesljivost pod nogami najpomembnejša, se zanesite na inovacije Sievi.

Glavne značilnosti Spider Roller+ S3 HRO:

  • Model Sievi Spired Roller+ so zaprti delovni čevlji s S3 zaščito po ISO 20345 standardu, z dodatnimi oznakami SRC in HRO.
  • Kot je že omenjeno gre za odličen podplat z odličnim oprijemom in jekleno zapčito proti prebodu. Zaščitna kapica je aluminijasta.
  • Model Sievi Spider Roller S3 ima XL kopito in ga lahko najdete v velikostih od številke 39 do 50, dokler navadno kopito ima številke od 35 naprej.

Kaj je XL kopito?

Vrhunski materiali in napredne tehnologije so značilnost Sievi-jevega razvoja, a udobnost je njemu na prvem mestu. XL kopito je razširjena izvedba kopita, ki poskrbi za dodatno udobnost med nošenjem, predvsem za tiste, ki imajo širše stopalo in so večino časa v stoječem položaju ali imajo težave z otekanjem stopal. Vse, da je udobje na vrhunskem nivoju, ves čas delovnega procesa.

Dobrodošli. Uporabljamo piškotke za boljšo izkušnjo na strani. S klikom na gumb se strinjate z našimi pogoji poslovanja in uporabo piškotkov. Več o tem si lahko preberete tukaj